Zdravá výživa pre hrubé črevo

Zdravá výživa pre hrubé črevo

Zdravá výživa pre hrubé črevo má svoje opodstatnenie

Vláknina, teda zdravá výživa pre hrubé črevo, je známa tým, že zvyšuje objem črevnej hmoty, a tým zabraňuje zápche, podporuje chudnutie cestou zníženej chuti do jedla a lepšou absorpciou, zabraňuje rakovine hrubého čreva, znižuje cholesterol a pomáha pri liečbe choroby syndróm dráždivého čreva (IBS) a zápal čreva – divertikulitída.

Štandardná strava obsahuje príliš málo, resp. vôbec žiadnu diétnu vlákninu. Aj tí, ktorí dokazujú, že pre nich je dôležitá zdravá výživa, majú ešte stále znížený denný príjem vlákniny. Podľa Harwardskej školy pre verejné zdravie ”je vláknina dôležitou súčasťou zdravej stravy a mali by ste prijať aspoň minimum dennej odporúčanej dávky, čo je 20-35 gramov diétnej vlákniny u dospelých.”

Ako na to?

Najvhodnejším a najdôslednejším spôsobom pridávania vlákniny k vašej dennej strave je užívanie kvalitného doplnku na báze skorocelu (psyllium). Skorocel je zdrojom rozpustnej vlákniny, podobný vláknine, ktorá sa nachádza v obilovinách ako ovos a jačmeň. Hlavný rozdiel je to, že skorocel má vyšší obsah vlákniny ako ovsené otruby.

Okrem skorocelu by mal dobrý doplnok vlákniny obsahovať aj bylinnú zložku, ktorá poskytuje nerozpustnú vlákninu šetrne prečisťujúcu tráviaci systém a podporujúcu rýchle vylučovanie splodín. Ako nerozpustná vláknina prechádza sústavou, prečisťuje stenu hrubého čreva, čím pomáha vypudiť toxíny a staré suché výkal.

Clean Inside na črevnú očistu – vlákninový doplnok – prečisťuje hrubé črevo od nahromadených toxických zhlukov a usadenín a zabraňuje vytváraniu nových zhlukov vďaka použitiu rozpustnej a nerozpustnej bylinnej diétnej vlákniny. Kontinuálne používanie Clean Insideu na očistu čriev zabraňuje vytváraniu zhlukov mukózy, toxínov a splodín látkovej výmeny. Pomáha udržovať hrubé črevo čisté a podporuje voľný a efektívny pohyb výkalov. Pomáha pri absorpcii toxínov vytváraním hubovitej, želatíne podobnej hmoty v črevách. Zväčšovaním a absorpciou tekutín sa rozkladá a posúva toxické splodiny zachytené v klkoch a záhyboch hrubého čreva. Vláknina tiež podporuje udržovanie zdravej črevnej flóry. Čisté hrubé črevo zabraňuje prežívaniu škodlivých baktérií a parazitov v ľudských výkaloch

Clean Inside na črevnú očistu je jednoducho najúčinnejší, najbezpečnejší a najchutnejší doplnok vlákniny dnes na trhu. Zdravá výživa pre hrubé črevo má predsa svoje opodstatnenie.

AKNÉ | VYRÁŽKY

Mnohí z nás míňajú každý mesiac veľa peňazí na kozmetické prípravky, aby mali svoju kožu vláčnu a vlasy lesklé. I keď tieto zvonku používané produkty môžu priniesť dočasné zlepšenie; definitívna výživa pre vaše vlasy a kožu musí prichádzať zvnútra cez potravu a doplnky, ktoré prijímate. Keď je telo zaplavené množstvom toxínov, bude sa snažiť zbaviť sa určitého množstva prostredníctvom kože, čo podporuje akné, ekzémy a iné kožné problémy. Organizmus, ktorý je plný jedov, nemôže správne absorbovať živiny, čo môže viesť nielen ku kožným problémom, ale aj k zrednutiu a vypadávaniu vlasov. Program Clean Inside na vnútornú očistu môže byť tým najnovším tajomstvom krásy (a nikto to nebude musieť vedieť!).